Het is ons gelukt! De Buddha’s Smile School (BSS) in Sarnath in India heeft een prachtige, knalgele nieuwe schoolbus! Dit zorgt ervoor dat alle kansarme leerlingen van BSS zes dagen per week naar school kunnen, waar zij les krijgen en een warme maaltijd.

De bus wordt ingezet voor kinderen van de basisschool en voor middelbare scholieren, die ’s middags bijles krijgen in de school. De nieuwe schoolbus vervangt een hele oude bus, die regelmatig gebreken had waardoor kinderen niet naar school konden komen.

Onze speciale dank voor het mogelijk maken van deze schoolbus gaat uit naar BNN/Vara, Rotaryclub Zandzegge en de Wilde Ganzen die 50% extra donatiegeld gaf voor dit project.

Rajan Kaur Saini, oprichtster/directrice van de BSS laat weten: “Namens alle kinderen van de school, wil ik onze oprechte dankbaarheid betuigen voor jullie grote vrijgevigheid. De middelen die jullie dit jaar hebben verstrekt voor de schoolbus, winteruniformen en schoolmiddelen, zijn een enorme morele en materiële steun.  Het stelt de kinderen in staat om hun levensdoelen na te streven. Zonder jullie hulp zouden de kinderen van BSS vastberaden zijn om te studeren en te hopen, maar zouden zij geen middelen hebben om dit te verwezenlijken. Met jullie steun kunnen de kinderen verder op weg naar een gezonde en positieve toekomst.”

Buddha's Smile School

 

Nieuwe schoolbus voor Buddha’s Smile School!