Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is BSS-corona.jpg

Stichting Metta Child en stichting Wilde Ganzen slaan de handen ineen om de kinderen van Buddha’s Smile School en hun families een voedzame maaltijd te geven gedurende de coronacrisis. Het gaat 180 allerarmste gezinnen in Varanasi die sinds de lockdown in India op 25 maart een groot tekort hebben aan voedsel en zeep. Elke euro die Metta Child inzamelt voor noodhulp, wordt door de Wilde Ganzen verdubbeld!

Metta Child is heel dankbaar voor deze samenwerking. Voorzitter Patrizia De Chiara: ”We hebben bijna dagelijks contact met de Buddha’s Smile School. Nu de school vanwege de lockdown dicht is, missen de kinderen hun dagelijkse schoolmaaltijd. Vaak hun enige maaltijd van de dag. Met voeding en zeep hebben zij een grote kans om gezond te blijven in deze zeer lastige tijd. Met de verdubbeling van de Wilde Ganzen, kunnen we twee keer zo snel ervoor zorgen alle 180 gezinnen eten krijgen!”

Met 8 euro steun je twee gezinnen!

Wil je de kinderen van BSS steunen met een voedselpakket? Je steunt een gezin van zes personen al voor 8 euro per week. Een voedselpakket bestaat uit: 5 kg rijst, 1 kg linzen, 1 kg bonen, 5 kg bloem, olie en zout.

Met de extra bijdrage van de Wilde Ganzen kunnen we met 8 euro zelfs twee gezinnen blij maken! Met 16 euro vier en met 32 euro acht gezinnen!

Metta Child zamelt ook geld in voor zeep, medicijnen en nieuwe (hygiënische) voorzieningen voor de school. Ook voor deze noodhulp in het kader van Covid19 ontvangt Metta Child de extra bijdrage van de Wilde Ganzen.

Help mee

Wil je ook deze gezinnen steunen? Dan kun je een donatie overmaken op: NL59 TRIO 0338 5074 42  t.n.v. Stichting Metta Child onder vermelding van ‘Noodhulp’.

Veel dank voor je vrijgevigheid!

Wilde Ganzen verdubbelt donaties Metta Child voor noodhulp India
Getagd op: